روزهای کاری شنبه و سه‌شنبه با تعیین وقت قبلی *ساعت کاری ۱۷ الی ۱۹:۳۰*

آدرس: خیابان ولی عصر بالاتر از پارک ساعی خ ۳۲ روبروی آزمایشگاه نیلو ساختمان یاس واحد ۴۰۷

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است نی نی سایت
فهرست مطالب

در این مقاله می خواهیم به بررسی سوالات شما در رابطه با اینکه عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟ احتمال مرگ در اثر عمل بینی وجود دارد؟ ممکن است پس از عمل بینی به هوش نیایم؟ بپردازیم با ما همراه باشید.

احتمال مرگ بعد از عمل بینی چقدر است؟

یکی از بزرگترین ترس های افرادی که تحت عمل جراحی بینی قرار می گیرند، احتمال مرگ در حین عمل است.

یک تعریف کلی برای هر کار پزشکی این است که احتمال وقوع هر اتفاقی صفر است، اما جراحی زیبایی یکی از کم خطرترین اقدامات پزشکی است. بنابراین سالانه ۲۵۰۰۰ عمل بینی در ایران انجام می شود و طبق آمار، میزان مرگ و میر ناشی از عمل هر دو سال یک بار ممکن است ۲ هم نباشد. با پیشرفت علم پزشکی، این تعداد هر سال در حال کاهش است. در ادامه مقاله در مورد خدمات دکی یاب برای داوطلبان جراحی بینی و سپس اقداماتی برای افزایش شانس عدم هوشیاری بعد از عمل بینی صحبت خواهیم کرد!

شهرام شیرانی، بهترین جراح زیبایی

هنوز هم هستند کسانی که نتیجه جراحی بینی را هندوانه بسته می دانند! یا اینکه فکر می کنند برای یک عملیات رضایت بخش، آسان و ایمن فقط باید خوش شانس باشید! ندانست که خوشبختی مختص مواقعی است که آگاهی از آن وجود ندارد. دکتر شهرام شیرانی دارای بورد فوق تخصصی جراحی های پلاستیک و زیبایی به شما کمک می کند که بتوانید بینی خود را همانطور که دوست دارید جراحی کنید.

شماره تماس: ۸۸۶۷۸۵۱۲-۰۲۱

۰۹۳۶۹۶۹۲۹۲۸

آیدی اینستاگرام: @drshahramshirani

آدرس: خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، خیابان سی و دوم، روبه روی آزمایشگاه نیلو، ساختمان یاس، واحد ۴۰۷

 

چه اقداماتی می تواند از به هوش آمدن شما پس از عمل بینی جلوگیری کند؟!

استعمال دخانیات و دخانیات قبل از عمل بینی، خوردن غذاها بلافاصله قبل از عمل بینی، مصرف برخی داروها و سابقه بیماری های زمینه ای مانند دیابت، احتمال بروز مشکلات بینی در حین جراحی یا حتی نداشتن آن را در حین جراحی بینی افزایش می دهد. .اما نگران نباشید چند روز قبل از عمل به لطف آزمایشات ویژه و زیر نظر متخصص بیهوشی از کوچکترین مشکلی در عمل بینی مطلع می شوید و او راه هایی را برای جلوگیری از آن به شما نشان می دهد.

تکنیک پریزرویشن یکی از کم عارضه ترین و ایمن ترین تکنیک های جراحی بینی در جهان است

فکر می کنم مناسب است در این مقاله برای کسانی که نگران جراحی بینی کم خطر و کم عارضه هستند، چنین سبک کاربردی را معرفی کنیم.

همین الان بخوانید
ماموپلاستی چیست؟

سبک نگهداری تکنیکی از جراحی بینی است که آسیب به بافت ها، اعصاب و عروق بینی را به حداقل می رساند. این روش نه تنها به شما امکان می دهد ظاهر خود را شخصی سازی کنید، بلکه به مدیریت بهتر تنفس، عوارض و خطرات مرتبط با جراحی بینی نیز کمک می کند. علاوه بر این، با این روش کمترین درد، خونریزی، تورم و کبودی بعد از جراحی وجود دارد. علاوه بر این، این روش جراحی بینی بدون تامپون انجام می شود، بنابراین بلافاصله پس از انجام عمل، لذت تنفس از طریق بینی را احساس خواهید کرد.

اگر سوالی دارید که چه جراحانی از این روش جراحی استفاده می کنند و هزینه جراحی بینی با روش محافظه کارانه چقدر است. در قسمت بعدی مقاله به این سوالات پرداختیم.

عوارض جراحی بینی چیست؟|عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟

با وجود تمام مزایا و فواید جراحی بینی، عوارض و خطراتی نیز برای شما به همراه دارد. عوارض و خطراتی که می تواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر بگذارد.

اما راه حل چیست؟ آیا نباید بینی خود را درست کنیم و از صورت خود مراقبت کنیم؟ نه! اگر یک پزشک بورد فوق تخصصی جراحی های پلاستیک و زیبایی  و مجرب و یک مرکز پزشکی معتبر را انتخاب کنید و مراقبت های قبل و بعد از عمل را جدی بگیرید، می توانید تا حد زیادی از خود در برابر عوارض جانبی محافظت کنید.

کاهش حس بویایی از عوارض عمل بینی:

این عارضه موقتی است و معمولا با گذشت زمان از بین می رود. علت تورم و افزایش ترشح بینی بعد از جراحی است.

آسیب مجرای اشکی پس از جراحی بینی:

این زمانی اتفاق می افتد که جراح استخوان بینی را در حین جراحی بیش از حد برش دهد.

دشواری تنفس بعد از جراحی بینی:

اگر جراح شما در حین عمل فقط بر روی ظاهر زیبایی بینی تمرکز کند، دور از دسترس نیست که بعد از عمل دچار مشکل تنفسی شوید.

عدم تناسب بینی با صورت بعد از عمل بینی:

یکی از عوارض مهم بعد از عمل بینی از نظر زیبایی شناختی و روانی عدم تطابق بینی با چهره فرد مبتلا است. در این حالت معمولاً بینی بسیار کوچک و غیرطبیعی چهره فرد را نامتعادل می کند.

همین الان بخوانید
نحوه انجام عمل بلفاروپلاستی

عفونت از عوارض جراحی بینی:

عفونت یکی از عوارض احتمالی تمام روش های جراحی است. تب، بثورات پوستی، التهاب و غیره از علائم عفونت هستند که در صورت مشاهده باید به پزشک اطلاع دهید.

خونریزی بعد از جراحی بینی:

به دلیل درگیری عروق بینی در حین جراحی، ممکن است بعد از جراحی خونریزی ایجاد شود. اگر این خونریزی قطع نشود و بیش از حد باشد، غیر طبیعی است. رعایت مراقبت های قبل و بعد از عمل تاثیر مستقیمی بر این عارضه دارد.

واکنش به بیهوشی:

این عارضه خطرناک ترین موردی است که می تواند حتی جان یک زیبا جو را به خطر بیندازد. این زمانی اتفاق می افتد که حساسیت و واکنش به داروهای بیهوشی وجود دارد.

 

عدم تقارن سوراخ های بینی:

گاهی اوقات در این موارد عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی یک عنصر ناچیز است. اگر این عدم تقارن قابل توجه باشد، نیاز به جراحی ترمیمی بینی وجود دارد.

نکروز شدن بافت بینی:

یکی از بدترین عوارض ممکن پس از جراحی بینی، نکروز یا تیره شدن پوست است. تخریب بافت بینی در حین جراحی، عفونت شدید بعد از جراحی و … می تواند باعث نکروز شود.

سوراخ شدن سپتوم:

یکی دیگر از عوارض احتمالی، آسیب دیدن یا سوراخ شدن دیواره‌ی میانی بینی می‌باشد. دکتر شهرام شیرانی سال هاست در این حوزه فعالیت دارند. شما می توانید با خیال راحت به ایشان اعتماد کرده و از بابت عوارض جانبی آن آسوده باشید.

نکات کلیدی که باید برای کاهش عوارض جراحی بینی به آن توجه کرد

همان طور که اشاره کردیم، جدی گرفتن مراقبت‌های قبل و بعد از عمل بینی توسط شما، می‌تواند عوارض احتمالی عمل را بسیار کم کند. ادامه مهم‌ترین مراقبت‌های قبل و بعد از عمل بینی را برای شما آورده‌ایم. توجه داشته باشید که قدم اول در داشتن یک جراحی موفق و رضایت بخش، انتخاب پزشک مناسب است و قدم دوم، متعهد بودن خود شما به مراقبت‌ها می‌باشد.

مراقبت های قبل از عمل بینی:

  • حداقل دو هفته قبل از جراحی بینی از کشیدن سیگار خودداری کنید.
  • حداقل دو هفته قبل از جراحی از مصرف داروهای رقیق کننده خون (مانند آسپرین) خودداری کنید.
  • سعی کنید در روزهای قبل از جراحی آب و مایعات بیشتری بنوشید.
  • ۸ ساعت قبل از عمل از خوردن و آشامیدن خودداری کنید. در حین بیهوشی باید معده به طور کامل تخلیه شود.
همین الان بخوانید
عمل بینی گوشتی

مراقبت های بعد از عمل بینی :

  • برای کاهش تورم و کبودی صورت، ۲۴ ساعت پس از جراحی، یک کمپرس سرد زیر چشم و اطراف بینی قرار دهید.
  • در چند روز اول پس از جراحی، مایعات و غذاهای نرم که نیازی به جویدن ندارند، زیاد بنوشید.
  • از هر چیزی که به بینی فشار وارد می کند خودداری کنید، مانند: کف دست، بلند کردن اجسام سنگین و غیره
  • در چند هفته اول پس از جراحی در وضعیت صحیح بخوابید. موقعیتی که زیر سر چندین بالش وجود دارد و سر بالاتر از بدن است مناسب ترین حالت است.
  • در ماه اول از خمیازه کشیدن، خندیدن و صحبت زیاد خودداری کنید.
  • هنگام عطسه یا سرفه، سعی کنید دهان خود را باز نگه دارید تا به بینی خود فشار نیاورید.

سن مناسب برای جراحی زیبایی بینی چه سنی است؟

معمولاً یکی از اولین سوالات افراد زیر ۱۸ سال یا والدین آنها این است: حداقل سن برای عمل بینی چقدر است؟

در این مورد نظر اکثر جراحان این است که حداقل سن برای جراحی بینی زمانی است که فرد به بلوغ جسمی و روحی رسیده باشد. این سن بسته به فرد (پسر و دختر) متفاوت است و معمولاً بین ۱۶ تا ۱۸ سال است. جنبه فیزیکی بلوغ مهم است زیرا استخوان ها و غضروف های فرد کاملاً رشد کرده اند و پس از جراحی تغییر نمی کنند.

اهمیت بعد روانی بلوغ نیز در این است که فرد تحت تأثیر احساسات تصمیم نمی گیرد و می تواند مسئولیت تصمیم خود را به عهده بگیرد. تشخیص بلوغ ذهنی در روز معاینه بر عهده جراح است.

جراحی بینی برای چه کسانی ممنوع است؟|عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟

آیا همه افراد می‌توانند عمل بینی انجام دهند؟ پاسخ این سوال قطعا خیر است. گروهی از افراد علی رغم میل باطنی‌شان، بهتر است عمل بینی را انجام ندهند. این گروه به شرح زیر می‌باشد:

  • افرادی که بیماری ها و مشکلات تنفسی دارند.
  • بیماران قلبی عروقی
  • افراد مبتلا به دیابت (قند خون)
  • افرادی که سیگار می کشند و الکل می نوشند.
  • کسانی که از انواع کم خونی رنج می برند.
  • کسانی که آمادگی ذهنی و روانی ندارند.
بدون دیدگاه

هیچ نظری وجود ندارد

برای دریافت مشاوره 100% رایگان و تخفیف شماره تماس خود را وارد نمایید